Hier het eerste bericht uit Duitsland,
het gaat redelijk goed voor meer details zie de link, ik heb het verhaal verder uitgebreid!!
Groetjes Frans en Diny
Hallo Frans en Diny,
Nou dat is een tegenvaller voor jullie, maar te hopen dat het met de blessure van Diny snel beter wordt.
Wij hopen dat je de reis, zoals gepland toch kunt voortzetten, en zien jullie berichten en ervaringen met belangstelling tegemoet.
Beterschap en hopelijk nog een prettige reis verder
groeten uit een nat Helmond
Wilhelmien en Piet
Wat een grote teleurstelling dat jullie het avontuur in Duitsland af moesten breken. Het is natuurlijk wel een hele geruststelling dat je bij een Nederlandse arts bent geweest en de reis nu in Nederland voort kunt zetten. Vanuit een camper ziet Nederland er denk ik toch ook heel anders uit en kun je nieuwe plekjes ontdekken. Veel plezier samen en het zonnetje komt er in het weekend weer aan. Ik hoop nu voor een langere tijd. Doeiiii.
Wat lees ik nou zijn jullie weer in Nederland, maar nog steeds onderweg. Hoe gaat het Diny met je voet. Hopelijk dat jullie toch nog wat van je vakantie kunt genieten, ook met de camper kun je op mooie plekjes komen en Diny laat je lekker verwennen veel beterschap met je voet. Groetjes !!!
Jammer dat dit nu net moest gebeuren, maar geniet er nu maar dubbel van !!!
Tot weer horens, Jan & Mariet
He Diny en Frans,
Wij hopen dat het steeds beter gaat met de voet en dat jullie toch nog wat leuke dingen kunnen doen. Mocht je in de buurt komen van Noordwijk, Katwijk en Scheveningen dan zul je zien dat het daar ook heel mooi is in de duinen. Heel veel plezier en tot schrijfs.
Groetjes PNP
Wij zijn net terug van onze vakantie.Toen ik jullie reisverslag aan het doorlezen was las ik wat Diny was overkomen.Pech dat jullie terug moesten komen naar Nederland,maar wel goed dat je hier naar de dokter bent geweest.Is wat geruststellender.Beterschap en geniet verder van jullie reis met de camper.Nederland is prachtig. Groetjes Hans en Franca
Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.
Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.